Op deze site willen we graag met je delen wat er bij ons allemaal te doen is. Wat is ons aanbod!
We hebben een vast aanbod van Pup tot Volwassen Hond en alle rassen zijn bij ons welkom. De les pakketten staan dan ook in aparte menu onderdelen op deze site vermeld. Dat zijn Pup, Puber, Begeleiding en de Blok Lessen.

Naast dit vaste aanbod in groepsverband zijn er ook voldoende mogelijkheden waarbij we in willen en kunnen spelen op een individuele vraag.
Zou je graag eens willen dat 1 van de trainers met je mee kijkt en denkt rondom een vraag of probleem mbt je hond dan kan je daar individueel een afspraak voor maken. Dat mag bij ons op de les-locatie maar dat kan ook bij je thuis of dat we mee gaan op je wandeling.

Vaak krijgen wij ook gerichte vragen over de relatie tussen kind en hond. Hoe leg ik mijn kinderen uit wat ze nou wel en niet mogen met de pup? Wat mag een kind nou eigenlijk met een pup? Onze pup is altijd heel druk en bijterig bij 1 van onze kinderen. Hoe kan dit nou?
Heb je behoefte aan een stuk begeleiding hierin dan kan je gebruik maken van onze gezinsbegeleiding.

Geregeld bieden we onze inzet aan bij het begeleiden van mensen met een (licht) verstandelijke beperking, ASS problematiek of aanverwante beperkingen, die in het bezit zijn van een hond. Een vrij specifieke doelgroep waarbij de communicatie tussen mens en hond net even anders verloopt en waar problemen wat meer op de loer kunnen liggen. Vaak heel goed aan te werken als je als begeleider maar weet waar je het over hebt, zowel vanuit het oogpunt van de hond als zijn mens!

Wil je meer weten over 1 van bovenstaande punten, heb je een vraag over je eigen situatie of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.