Pupjes zijn bij ons vanaf de leeftijd van 8 weken van harte welkom om te komen lessen. Wel raden we je aan om de pup eerst een week lekker thuis te houden, bij te laten komen van zijn verhuizing en eerst de tijd nemen om aan elkaar te wennen.

Bij DogConnect kan je op ieder gewenst moment instromen met je pup, wij werken niet met een start-datum.  Een ieder traint op zijn eigen tempo en we kijken goed naar het individu. Wij werken niet met puppy klasjes. In een les kunnen allerlei leeftijden, rassen en type honden zitten. Zoals het in het echte leven ook gaat.

Als cursist van DogConnect kan je ter aanvulling op je fysieke lespakket ook een Zoom Lezing volgen met de titel “Hoera, ik heb een Pup!” Kosten voor deze digitale les zijn 10 euro per deelnemend honden-gezin.

Tijdens de fysieke lessen zijn er altijd 2 instructeurs die de les verzorgen en per lesmoment zijn er maximaal 6 cursisten.

Centraal in al onze lessen, ongeacht welke leeftijd de hond heeft, staat het hebben van Connectie en het positief werken met onze hond.

GEZINSBEGELEIDING 

Behoefte aan wat extra begeleiding?
Lopen jullie samen tegen wat moeilijkheden aan, lastig om met elkaar als gezin op 1 lijn te komen rondom de pup of wil je graag eens extra aandacht van een trainer? Dan is er ook de mogelijkheid om los van je Les Pakket een afspraak te maken voor GezinsBegeleiding. In een consult op onze les locatie van 30 minuten richten we ons dan volledig op je eigen vraag of aandachtspunt. Kosten zijn 30 euro per consult.

THUISSBEGELEIDING

Liever dat we bij je thuis komen voor een pup consult? Ook geen probleem, kosten zijn dan 75 euro, plus km vergoeding.  Vraag ons naar de mogelijkheden.