Pupjes zijn bij ons vanaf de leeftijd van 8 weken van harte welkom om te komen lessen. Wel raden we je aan om de pup eerst een week lekker thuis te houden, bij te laten komen van zijn verhuizing en eerst de tijd nemen om aan elkaar te wennen.

Bij DogConnect kan je op ieder gewenst moment instromen met je pup, wij werken niet met een start-datum.  Een ieder traint in onze groepjes op zijn eigen tempo en we kijken goed naar het individu.

Het pup-programma bestaat in totaal uit 7 lessen.
De eerste keer dat je met je pup  naar DogConnect toe komt nodigen we je uit in de Start Les. Deze is op de dinsdagavond om 18.30 uur.

In de Puppen lessen zal het volgende behandeld worden:

  • Samen wandelen en het leren lopen aan de lijn
  • Het Hier Roepen en Vrij geven
  • Beheersing
  • De Basisvaardigheden; Zit – Af – Sta met de  handgebaren
  • Aanleren van de veilige Plaats met gebruik van de hand cue
  • Pup in de handen hebben. Les waarin we aandacht besteden aan het verzorgen, borstelen, betasten van de pup. (Dierenarts-training)
  • Lesje Ratjetoe!

Je ontvangt van ons bij de Start Les een hand-out met informatie, een speeltje en goody-bag van Prins Petvoeding. Kosten van het Puppen Pakket, 110 euro voor 7 groep lessen van 45 minuten en jullie Start Les.

Centraal in al onze lessen, ongeacht welke leeftijd de hond heeft, staat het hebben van Connectie en het positief werken met onze hond. We sluiten alle lessen af met een spelvorm of een hersen/denk werkje.

GEZINSBEGELEIDING 

Behoefte aan wat extra begeleiding?
Lopen jullie samen tegen wat moeilijkheden aan, lastig om met elkaar als gezin op 1 lijn te komen rondom de pup of wil je graag eens extra aandacht van een trainer? Dan is er ook de mogelijkheid om los van de Pup Les een afspraak te maken voor GezinsBegeleiding. In een consult van 30 minuten richten we ons dan volledig op je eigen vraag of aandachtspunt. Kosten zijn 25 euro per consult. Vraag ons naar de mogelijkheden.