Pupjes zijn bij ons vanaf de leeftijd van 8 weken van harte welkom om te komen lessen. Wel raden we je aan om de pup eerst een week lekker thuis te houden, bij te laten komen van zijn verhuizing en eerst de tijd nemen om aan elkaar te wennen.

Bij DogConnect kan je op ieder gewenst moment instromen in een puppy groep, wij werken niet met een start-datum.  Een ieder traint in onze groepjes op zijn eigen tempo en we kijken goed naar het individu.

Het pup-pakket bestaat in totaal uit 10 lessen; 1 Start Les,  8 lessen met je pup samen in de groep en een Theorie Avond zonder je pup. Deze theorie avond geven we in samenwerking met Markgraven Dierenartsen in Harbrinkhoek. Kijk op deze site bij het menu onderdeel Agenda voor de planning van de Theorie Avonden.

Tijdens onze Start Les maken we met elkaar kennis en nemen we de tijd om een paar eerste, handige vaardigheden aan te leren. Hierbij kan je denken aan het leren van het Beloningswoord, Naam leren en de Touch.
Je ontvangt van ons een welkomst kadootje, een hand-out met nuttige info en een pup pakket van Farm Food.

In onze 8 lessen in de puppy groep gaan we bezig met zaken als Beheersing hebben, Pup in Balans, Lopen aan de lijn, het Hier Komen en Vrij geven,  Basisvaardigheden, Pup in de Handen hebben en het leren begroeten van mensen en andere honden.

Centraal in al onze lessen, ongeacht welke leeftijd de hond heeft, staat het hebben van Connectie en het positief werken met onze hond.

PUP BEGELEIDING 

Behoefte aan wat extra begeleiding?
Lopen jullie samen tegen wat moeilijkheden aan of wil je graag eens extra aandacht van een trainer? Dan is er ook de mogelijkheid om los van de Pup Les een afspraak te maken voor individuele Pup Begeleiding. In een consult van 30 minuten richten we ons dan volledig op je eigen vraag of aandachtspunt. Vraag ons naar de mogelijkheden.