Op deze pagina is te vinden wat er de komende tijd allemaal op de planning staat en wanneer we gesloten zijn.

THEORIE AVOND:

 • De pup theorie wordt gegeven in samenwerking met de Markgraven Dierenartsen in Harbrinkhoek. Tijdens deze avond zullen wij vanuit de hondenschool het gedeelte Opvoeding en Gedrag voor onze rekening nemen en de paraveterinair behandelt de onderwerpen Gezondheid, Bewegen, Groeien en Voeding. We starten om 19.00 uur. Graag even aanmelden als je komt!
 • Op de volgende data zal er een Theorie Avond plaatsvinden;
  – 04-12

WORKSHOPPEN EN LEZINGEN:

 • Op dinsdag 20 november om 19.00 uur geven wij een lezing over de Puberende Hond. Deze zullen wij geven op de locatie van Markgraven Dierenartsen in Harbrinkhoek.
  Tijdens deze lezing gaan we dieper in op deze lastige periode van de ontwikkelende pup naar puber naar volwassen hond. Hebben wij het over hormonen, over stress, over ongewenst gedrag en de bekende pieken en dalen van deze lastige periode. Bijwonen van deze lezing kost 20,00 euro per hondengezin, dat is ook inclusief de koffie of thee. Aanmelden kan via mail: info@dogconnect.nl.
 • Op woensdag 28 november organiseren wij een Lezing / Voorlichtingsavond over ‘de Hond en Vuurwerk’. Deze avond organiseren wij samen met Markgraven dierenartsen en dierenkliniek Almeloord. De avond zal starten om 19.15 uur met ontvangst, koffie en thee en de lezing begint dan om 19.30 uur. De locatie is Markgraven Dierenartsen, Almeloseweg 169 te Harbrinkhoek.
  Aan deze lezing zijn kosten verbonden; € 7.50 p.p. (+ € 2.50 voor elk volgend gezinslid.) Aanmelden kan via info@markgravendierenartsen.nl of info@dogconnect.nl, hieronder bij dit evenement of telefonisch via 0546-441444,

RINGTRAING:

 • We geven in de komende periode show of ringtraining op….. Tijdstip is van 12.45 – 13.30 uur. Wil je met je hond hier aan deel nemen geef je dan nu op via mail info@dogconnect.nl of bel even op het nummer 06-30227536.
  Kosten per combinatie zijn 10 euro per les.

ACTIVITEITEN:

 • We gaan weer WANDELEN!
  En wel op zondag 11 november om 10.30 uur.
  Dit keer mogen we verzamelen op de locatie van onze cursisten Andrea en Brian. Zij hebben een mooie groepsaccommodatie net over de grens in Duitsland genaamd De Vriendenhoeve. Check hun ook op internet www.devriendenhoeve.nl
  We willen daar om 10.30 uur verzamelen. Er kunnen wat auto’s op het erf en op het zandpad, wat een doodlopende weg is, geparkeerd worden.

  Er zal ongeveer een uur gewandeld worden en we gaan voor een aangelijnde wandeling. De te lopen route is met een kinder-buggy wel te doen maar is niet rolstoel vriendelijk.

  Goed om te weten is dat we buiten op elkaar wachten. Er is geen binnen locatie waar we gebruik van gaan maken. Dus ook geen toilet.

  Het adres van de Vriendenhoeve is Krickenpatt 3 in Getelo, Duitsland.

  We zouden het super vinden als we weer met een fijne groep mensen en honden gaan wandelen! Laat je ons even weten of je/jullie mee gaan??

 • Op zaterdag 08 december om 12.30 uur organiseren wij een Sociale Wandeling voor een groepje van max 4 cursisten. We werken dan aan het samen sociaal wandelen met je hond. Hoe om te gaan met lastige prikkels, met meer opwinding of reactief gedrag van je hond. Wat als je het zelf heel spannend vindt om met je hond in een drukkere omgeving te zijn? We geven tools en tips hoe je hier samen met je hond positief door heen kunt komen. Je kunt je aanmelden via de mail: info@dogconnect.nl of telefonisch op nummer 06-30227536. Kosten voor deelname zijn 20 euro per combinatie.

GESLOTEN:

Op de volgende dagen is de hondenschool gesloten:

 • Op woensdag 14 november is er s avonds geen les. Dit vanwege een bijscholing van de trainers.

Kijk regelmatig even op onze site www.dogconnect.nl bij het onderdeel Agenda voor eventuele laatste wijzigingen of bijzonderheden. Of check onze pagina op Facebook. Nog geen lid van de DogConnect Facebook groep? Meld je daar dan voor aan!

Tot ziens,

Roelie en Aline.