Op deze pagina is te vinden wat er de komende tijd allemaal op de planning staat en wanneer we gesloten zijn.

WORKSHOPPEN EN LEZINGEN

 • LEZING: “LEUK! WE HEBBEN EEN PUP.”
  Op dinsdag 19 november | Om 19.00 uur | Kost 10 euro per hondengezin | Bij Markgraven Dierenartsen in Harbrinkhoek.
  Je kunt je aanmelden via de mail: info@dogconnect.nl of telefonisch op nummer 06-30227536.
 • LEZING: ANGST VOOR VUURWERK?
  De dagen worden korter, Oud en Nieuw staat weer voor de deur. Ervaring leert dat er in deze periode veel angst is, of kan ontstaan bij onze honden.
  In het kader van alle tabletjes, trucjes en hulpmiddeltjes die hiervoor bestaan is het moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Wat nou te doen bij angst of hoe kan je angst voorkomen? Vandaar dat er op  woensdag 6 november om 19.30 uur een lezing georganiseerd wordt, waar op al deze middelen besproken zullen worden. Door de samenwerking tussen Markgraven Dierenartsen en DogConnect, Hond Baas Begeleiding is er deskundigheid zowel op het gebied van gedrag als diergezondheid.
  Heeft je hond moeite met de jaarwisseling, geef je dan op en ontdek dat er vele mogelijkheden zijn om hem of haar hiermee te helpen.

  De avond wordt gehouden bij Markgraven Dierenartsen in Harbrinkhoek. De kosten zijn 10,00 euro per hondengezin, opgeven kan bij  DogConnect via mail:  info@dogconnect.nl, of bij Markgraven Dierenartsen op telefoonnummer 0546-441444.

ACTIVITEITEN:

 • INTER-ACTIEF VRAGEN-UURTJE KIND & HOND:
  Vragen uurtje voor iedereen die te maken heeft met kinderen en honden. Op woensdag 23 oktober  |   Om 19.00 uur  |  Bij DogConnect in Tubbergen.
  Dus ouders, opa’s en oma’s, gastouders, oppassers en ouders to be!! Meld je aan voor deze avond en laten we jullie vragen eens gezamenlijk bespreken.
  Stel ons alle vragen over de omgang tussen kind en hond, wat is lastig in het dagelijks leven tussen kind en hond, waar is het nog onduidelijk voor het kind, waar zie je gedrag van je hond waar je je geen raad mee weet, wat zijn goede afspraken om te maken met je gezin over de hond, wat zijn reële verwachtingen van je kind op een bepaalde leeftijd, en ga zo maar door.
  Bijvoorbeeld, mag mijn kind de hond uit laten? Mag mijn hond op schoot bij mijn kind? De pup vlucht weg als de kinderen van school komen, hoe los ik dit op? De kleinkinderen willen steeds de hond op tillen, mag dat? Onze oppaskinderen kruipen in de bench van onze hond, kan ik dat toe laten? Mijn nichtje van 3 loopt steeds achter onze hond aan, kan dat kwaad?

  Kosten zijn 10 euro per honden-gezin, inclusief de koffie/thee.
  Meld je aan via mail info@dogconnect.nl

 • Samen met hondenschool FunFor 2 in Hardenberg hebben wij een samenwerking als het gaat om het organiseren van een aantal gezamenlijke activiteiten. Dit doen wij onder de noemer Fun2Connect.
  Hiervoor is een eigen Facebook pagina gemaakt. Hier kan je al onze activiteiten vinden die er aan zitten te komen. Houd het in de gaten!

GESLOTEN:

Op de volgende dagen is DogConnect gesloten:

 • In de herfstvakantie zijn we gesloten. Dit is van maandag 21 oktober t/m zaterdag 26 oktober.

Kijk regelmatig even op onze site www.dogconnect.nl bij het onderdeel Agenda voor eventuele laatste wijzigingen of bijzonderheden. Of check onze pagina op Facebook. Nog geen lid van de DogConnect Facebook groep? Meld je daar dan voor aan!

Tot ziens,

Roelie en Aline.