Op deze pagina is te vinden wat er de komende tijd allemaal op de planning staat en wanneer we gesloten zijn.

WORKSHOPPEN EN LEZINGEN

 • De Workshop Samen Wandelen staat weer ingepland!
  Samen Wandelen met je hond, het klinkt zo makkelijk en je doet het vast dagelijks maar, in de praktijk valt dat best tegen. De hond trekt aan de riem, er is weinig contact en hij reageert op elke prikkel. Hoe kan dit nou anders? Wat kan jij hier in doen? Laat ons met je mee kijken en tips + trucs met je delen hoe en waar je kunt verbeteren!
  We laten het in deze workshop, van 2 dagdelen aan bod komen.
  We beginnen met een stuk Theorie en wel op vrijdag 25 januari om 19.00 uur.
  De Praktijk is dan op zaterdag 09 februari om 09.30 uur. Er is maar beperkt plek tijdens deze workshop! Kosten voor deze 2 dagdelen is 40 euro per combinatie. Je kunt je aanmelden via de mail: info@dogconnect.nl of telefonisch op nummer 06-30227536.
 • Op donderdag 21 februari om 19.00 uur is er de Workshop Spelende Hond. Wanneer is Spel Spel? Of te wel; wanneer speelt je hond met een andere hond? Wat is dan ‘leuk’ spelen? Hoe ziet dat er uit? Wat zijn eerlijke spelregels? Waar moet je zelf op letten? Hoe begeleid je samen spelende honden? Wanneer stop je spel en waarom? Al deze vragen komen in deze uitgebreide spel-les aanbod.
  Kosten voor deelname zijn 20 euro per spelende hond. Je kunt je aanmelden via de mail: info@dogconnect.nl of telefonisch op nummer 06-30227536.

ACTIVITEITEN:

 • Volgens traditie gaan we in het nieuwe jaar weer een aangelijnde wandeling organiseren! En ook dit keer mogen we weer gebruik maken van de prachtige locatie van Elise en Karin in Delden.
  www.mollinkwoner.nl
  We willen de Nieuwjaar Wandeling houden op zondag 3 februari om 10.30 uur.
  Op het mooie erf van de boerderij verzamelen we, is er eerst koffie – thee en van daaruit vertrekken we. Het zal een wandeling van ruim uur zijn.

  Bij terugkomst is er de mogelijkheid om wat te drinken, is er een hapje en zal ook de boerderijwinkel geopend zijn. Heerlijke eigengemaakte kaas, zelf gebrouwde biertjes en overige streekproducten zijn te koop.

  We hopen weer op een goede opkomst en zien jullie allemaal graag tijdens deze nieuwjaar wandeling!
  Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, wel willen we graag weten met hoeveel personen we rekening mogen houden dus ga je mee geef ons even een seintje.

 • Op zaterdag 02 maart om 12.30 uur organiseren wij een Sociale Wandeling voor een groepje van max 4 cursisten. We werken dan aan het samen sociaal wandelen met je hond. Hoe om te gaan met lastige prikkels, met meer opwinding of reactief gedrag van je hond. Wat als je het zelf heel spannend vindt om met je hond in een drukkere omgeving te zijn? We geven tools en tips hoe je hier samen met je hond positief door heen kunt komen. Je kunt je aanmelden via de mail: info@dogconnect.nl of telefonisch op nummer 06-30227536. Kosten voor deelname zijn 20 euro per combinatie.
 • Waar we in de Sociale Wandeling met hele specifieke zaken bezig zijn focussen we ons tijdens de Snuffel Wandeling op hele andere zaken. We leren samen te wandelen aan een lange lijn, je leert gebruik te maken van je omgeving als beloning voor je hond, we willen de hond leren hoe hij relaxed kan worden/zijn in het wandelen en hoe je Zoeken in kan zetten.  Je kunt je aanmelden via de mail: info@dogconnect.nl of telefonisch op nummer 06-30227536. Kosten voor deelname zijn 20 euro per combinatie.
  Deze Snuffel Wandeling is er op 13 april, we beginnen om 12.30 uur op onze les locatie in Tubbergen.
 • Op donderdag 21 maart houden we een Locatie Les. Eens met je hond aan de slag op een vreemde locatie is een enorme ervaring voor je hond. Zowel jijzelf als je hond kan hier veel van leren. Daarom nemen we jullie mee voor een les op andere locatie dan bij ons in de hal in Tubbergen. We starten met een groep om 19.00 uur in een parkeergarage in Almelo. Komen er veel aanmeldingen dan zal er een tweede groep starten om 20.00 uur. We gaan samen wandelen, nemen de lift, lopen op een trap, gaan door een tunneltje, zien veel mensen, zien veel verkeer en dan ook een bus of een trein. Kortom we zoeken de afleidingen en prikkels samen op!  Graag aanmelden als je wilt deelnemen zodat we weten wanneer er een tweede groep gepland moet worden! Kosten per deelnemende hond ongeacht de hoeveelheid baasjes is 7,50 euro. Je kunt je aanmelden via de mail: info@dogconnect.nl of telefonisch op nummer 06-30227536.

PUP INSTUIF: 

 • Dit jaar bieden we als aanvulling op ons bestaande aanbod een Pup Instuif. De eerste zal zijn op vrijdag 29 maart 2019. Van 18.30 uur tot 20.00 uur.
  Iedereen met een pup in de leeftijd van 8 tot 16 weken is op deze avond van harte welkom. (Je hoeft geen cursist van ons te zijn en je bent ook nadien niets verplicht!)

  Wij bouwen voor deze avond een super leerzaam pret parcours zodat je samen met je pup kan ontdekken, spelen en beleven. Dit alles onder begeleiding van 2 gedragsdeskundigen.

  Als je pup moe en voldaan is, is er nog de mogelijkheid om een kop koffie of thee te drinken en je puppy gerelateerde vragen te stellen.
  Aanmelden kan via onze mail info@dogconnect.nl

GESLOTEN:

Op de volgende dagen is de hondenschool gesloten:

 • vrijdag 19 april t/m maandag 22 april zijn wij vanwege het Paas weekend gesloten.

Kijk regelmatig even op onze site www.dogconnect.nl bij het onderdeel Agenda voor eventuele laatste wijzigingen of bijzonderheden. Of check onze pagina op Facebook. Nog geen lid van de DogConnect Facebook groep? Meld je daar dan voor aan!

Tot ziens,

Roelie en Aline.