Wij zijn Roelie Stegeman en Aline Miltenburg, eigenaren van Hondenschool DogConnect.

Al jaren bestaan onze activiteiten uit het werken met en voor honden. In 2003 zijn we gestart met onze opleiding tot Kynologisch Instructeur bij Geert de Bolster in België en deze hebben we succesvol afgerond. Aansluitend hebben we het vervolg gedaan voor Kynologisch Gedragstherapeut en ook deze opleiding hebben wij met succes afgerond. We zorgen er nu ook voor dat we steeds van de nieuwste trainingstechnieken op de hoogte blijven, wat dus inhoudt dat we regelmatig een workshop, bijscholing of seminar volgen.

[ o.a. Sue Sternberg, Suzanne Clothier, Angela Stockdale, Grisha Stewart, Geert de Bolster, Ian Dunbar…]

De naam DogConnect geeft al enigszins aan waar bij ons de nadruk op zal liggen, “Connect”.  Dit is binding, verbinden, connectie. Wij willen streven naar een optimale binding tussen de hond en zijn baas en andersom. Dit moet verlopen op een prettige, positieve en rustige manier en het hebben van wederzijds respect. Plezier hebben in de training is een must! Op je eigen niveau mogen werken, ook al sta je in een groepje is belangrijk. Beiden ontspannen kunnen zijn is ons streven. Een baas die voorspelbaar kan zijn en daarnaast een hond met beheersing, we gaan er voor!

Hondenschool DogConnect werd door ons per 1 oktober 2010 opgericht. We zijn begonnen op een locatie in Vriezenveen, 15 april 2013 zijn we verhuisd naar Geesteren en inmiddels zijn we op 1 feb 2018 beland in onze huidige locatie in Tubbergen.

We trainen overdekt in onze leshal, droog en beschut! En bij goed weer zijn we op ons buiten terrein aan het werk. Er is een gezellige ruimte waar koffie en thee gedronken kan worden en ook een toilet is aanwezig.

Je kunt bij ons terecht voor een gevarieerd lesprogramma voor zowel pup, puber en volwassen hond. We werken positief en belonend, wat inhoudt dat we veel gebruik maken van voer en spel beloningen. Roelie en Aline zijn beide voorzien van hun eigen kwaliteitslabel van APDT-BeNe.  https://www.apdt-bene.net/ 
Hier kan je meer info vinden over APDT en wat ons kwaliteitslabel inhoudt.

Heb je een vraag over een onderwerp wat niet op deze site staat vermeld aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.

Wij hopen je graag te zien bij DogConnect, Hond Baas Begeleiding. 

Roelie & Aline.