Wij zijn Roelie Stegeman en Aline Miltenburg, eigenaren van DogConnect, Hond Baas Begeleiding.

Al jaren bestaan onze activiteiten uit het werken met en voor honden. In 2003 zijn we gestart met onze opleiding aan de Bolster Adademy van  Geert de Bolster in België en deze hebben we succesvol afgerond.  We zijn dan ook trots dat we ons Hondengedragsbegeleider mogen noemen met als specialisatie Probleemgedrag. We zorgen er nu ook voor dat we steeds van de nieuwste trainingstechnieken op de hoogte blijven, wat dus inhoudt dat we regelmatig een workshop, bijscholing of seminar volgen.

[ o.a. Sue Sternberg, Suzanne Clothier, Angela Stockdale, Grisha Stewart, Geert de Bolster, Ian Dunbar…]

De naam DogConnect geeft al enigszins aan waar bij ons de nadruk op zal liggen, “Connect”.  Dit is binding, verbinden, connectie. Wij willen streven naar een optimale binding tussen de hond en zijn baas en andersom. Dit moet verlopen op een prettige, positieve en rustige manier en het hebben van wederzijds respect. Plezier hebben in de training is een must! Op je eigen niveau mogen werken, ook al sta je in een groepje is belangrijk. Beiden ontspannen kunnen zijn is ons streven. Een baas die voorspelbaar kan zijn en daarnaast een hond met beheersing, we gaan er voor!

Hondenschool DogConnect werd door ons per 1 oktober 2010 opgericht.  Onze naam hebben we uiteindelijk toch gewijzigd naar DogConnect, Hond Baas Begeleiding omdat we meer zijn dan een hondenschool. We bieden begeleiding aan gericht op de individuele combinatie, we willen graag maatwerk leveren en zo veel mogelijk aansluiten bij de persoonlijke vraag.

Je kunt bij ons terecht voor een lesprogramma voor zowel pup, puber en volwassen hond. We werken positief en belonend, wat inhoudt dat we gebruik maken van voer en spel beloningen.

Roelie en Aline zijn beide voorzien van hun eigen kwaliteitslabel van APDT-BeNe.  https://www.apdt-bene.net/ 
Hier kan je meer info vinden over APDT en wat ons kwaliteitslabel inhoudt.

Heb je een vraag over een onderwerp wat niet op deze site staat vermeld aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.

Wij hopen je graag te zien bij DogConnect, Hond Baas Begeleiding. 

Roelie & Aline.